PROJECT

22 MODERNE NIEUWBOUW APPARTEMENTEN

Jan Breydel bestaat uit 22 zeer aantrekkelijke, luxueuze en comfortabele appartementen, verspreid over twee volumes, wat de rust en privacy ten goede komt. Het eerste gebouw met 14 appartementen situeert zich in de Pastoor Van Winkelstraat. Het andere gebouw met 8 appartementen ligt in de Astridstraat.

De appartementen zijn royaal van omvang: tussen 74 m² en 132 m². De gelijkvloerse appartementen hebben een mooie tuin en terras. De appartementen gelegen op de eerste en tweede verdieping beschikken over ruime terrassen. Alle tuinen en terrassen zijn zuid/zuidwest georiënteerd.

Ontdek hier ons aanbod

Residentie Jan Breydel - Moderne nieuwbouwappartementen
*De foto’s en afbeeldingen zijn enkel ter illustratie, zonder dat de koper daar enig recht kan uit putten
Residentie Jan Breydel - Binnenzicht moderne nieuwbouwappartementen

HOOGWAARDIGE AFWERKING

De nieuwbouwresidentie Jan Breydel telt 5 appartementen met 3 slaapkamers, 11 appartementen met 2 slaapkamers en 6 appartementen met 1 slaapkamer. Elk appartement beschikt over een ruime leefruimte, een volledig ingerichte keuken, een badkamer met bad of inloopdouche en dubbele wastafel, een apart toilet met handenwasser en een berging.

De interieurafwerking wordt volledig in samenspraak met de koper gerealiseerd. Op de verkoop van dit project is de Wet Breyne van toepassing. U betaalt in schijven de constructiewaarde volgens vordering der werken.